mosetertoppen

Beliggenhet

Logo

Alt på et sted

1. klasses tilbud av aktiviteter sommer som vinter
i kombinasjon av et godt tilbud av sevicefunksjoner på tunet mellom leilighetene gir grunnlaget for den beste opplevelsen av fritid.

Rekreasjon slik man ønsker det!

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Butikker

Det planlegges for flere butikker på Mosetertoppen Skistadion. Blant annet en rikholdig sportsbutikk og skiutleie med varer tilpasset aktivitet og klientell på Mosetertoppen. I tillegg vil det komme dagligvarebutikk som vil dekke de behovene man måtte ha.

Restauranter

God mat og drikke hører med til det gode liv. På Mosetertoppen Skistadion planlegges det en restaurant over to etasjer. Den vil inneholde flere konsept som varierer avhengiug av tid på døgnet og året. Her kan du nyte en bedre lunsj eller middag, eller kanskje bare en rolig pils i baren.

Bilfritt

Når du kommer til Mosetertoppen Skistadion skal du kunne parkere bilen i den 6000 kvm store parkeringskjelleren, ta heisen opp til leiligheten din. Du skal slippe å bruke bilen din igjen før du skal hjem igjen. På torget vil kun tråkkemaskinen ha adgang av motoriserte kjøretøy.

Alpint

Fra leiligheten din på Mosetertoppen Skistadion kan du ta på deg skiene på torget og ski ut i tilbringerløyene som leder deg ut til alpinanlegget, nærmere bestemt ut i Backyard-bakken. Herfra har du hele Hafjell Alpinsenter tilgjengelig.

Langrenn

Mosetertoppen Skistadion er selve sentrum for langrenn i Hafjell! Her har du uendelig med langrennsløyper, så mange kilometer med skispor er det at vi har vanskelig for å gi et eksakt antall. Men du kan gå til Rondanne i nord til Hedmarksvidda og forbi i sør. Om sommeren har du 3 km rulleskiløype å boltre deg i.

Sykkel

Få steder i kongeriket her et mer alsidig sykkeltilbud enn Hafjell. Fra Mosetertoppen kan du sykle ut i de mange fjellveiene
eller stiene i Øyerfjellet. 

Om du ønsker å teste ut et av europas beste bike park, Hafjell Bike Park, er det bare å tille ned til gondolavstigningen og du kan begynne å kjøre doserte svinger og små og store hopp. Anbefales!

Logo
Mosetertoppen Skistadion, Øyer