mosetertoppen

🇩🇪 Möchten Sie die Seite in Ihre Muttersprache übersetzen, können Sie die Seite im Webbrowser Google Chrome öffnen und anschließend auf das Übersetzungssymbol klicken.


🇬🇧 If you want the page to be translated to your native language, you can open the page in the Google Chrome browser and then click on the translate icon.

Godkjent regulering av næringsareal

Vi har fått godkjent regulering av næring! Nå kan vi bygge dagligvare, sport, bar og restaurant. Dette vil gi prosjektet kvaliteter til glede for leilighetseiere og besøkende. Vi gleder oss allerede til det første måltidet i den italienske restauranten Bocca Mosetertoppen.

Logo

Norges mest eksklusive fritidsdestinasjon på fjellet.

På Mosetertoppen skistadion skal det bygges 97 leiligheter med alt innenfor umiddelbar rekkevidde. Når du parkerer bilen i den 6000 kvm store p-kjelleren tar du heisen opp i leiligheten og behøver ikke bruke bilen før du skal hjem.

Vi har tenkt på strømregningen - Energimerket A

ENERGIEFFEKTIVE LEILIGHETER: Da vi begynte å planlegge prosjektet var det viktig å skape et prosjekt som ga et minst mulig miljømessig fotavtrykk. Dette har resultert i utstrakt bruk av materialer med CO2 vennlige verdier. Oppvarming av leilighetene og næringsarealene vil hente varmen fra 28 energibrønner som utnytter jordvarmen til oppvarming av arealene og forbruksvann. Kun baderommene vil ha oppvarming med elektriske varmekabler. I en enhet på 60 kvm estimerer vi et forbruk på kun 5 000 kwt i året. Alle enhetene får energimerking A.

I tiden, for fremtiden.

Vi bygger en destinasjon

Arrangement

Serviceanlegg for arrangement

Selveier leiligheter

92 leiligheter

Næring

Restaurant, sportsbutikk og dagligvarebutikk

Gym

Treningsrom

Parkering

P-kjeller til leighetseiere og øvrige gjester

Løypemaskiner

Garasje til løypemaskiner

Lagring og logistikk

Boder, lager og varemottak

Rekreasjon

Uteaktiviteter som: fresbeegolf, skøytebane, tur- og sykkelstier

Pris

2 090 000 - 8 990 000

Soverom

1 - 3

Kvm.

21 - 94

Innflytting

I salg nå

Logo

Enestående standard

Her vil du få en enestående standard på leilighetene. Følelsen av kvalitet vil ytterligere bli forsterket gjennom servicertilbudet du får på Mosetertoppen Skistadion. I prosjektet vil det bli cafe, restaurant, afterski, matbutikk, trenningsstudio og sportsbutikk. Alt innen rekkevidde på det bilfrie torget i senter av bebyggelsen.

Logo
Logo

Sommer som vinter

Hovedgrunnen til å velge en leilighet på Mosetertoppen Skistadion er alikevell nærheten til alle aktivitetene Mosetertoppen og Hafjell byr på. Sommer som vinter. Langrenn og alpint rett utenfor, samt en liten skøytebane på torget. Sommerstid har du mulighet for sykkel , fotturer, rulleski, fiske og mer til.

Logo

Urbane leiligheter og idrettsarena

Hvert år arrangeres det flere idrettsarrangement på Mosetertoppen Skistadion. Det største er Hafjell Ski Marathon som arrangeres i vinterferien hvert år. Arrangementet trekker nær 1000 deltakere.  Hvor behagelig ville det ikke vært å spasere rett fra leiligheten din og ut til start på Hafjell Ski Marathon? 

Byggingen er i gang

Mosetertoppen Skistadion er et prestisjeprosjekt hvor Vestsiden Invest er utbygger. Bak prosjektet står Stein og Stig Plukkerud som har hatt en finger med i det meste av utviklingen av Hafjell. -Dette prosjektet blir det mest spektakulære og sofistikerte prosjektet i den norske fjellheimen, mener Plukkerud.

"Dette blir det mest sofistikerte og gjenomførte prosjektet av sitt slag i den norske fjellheimen." 
-Stein Plukkerud, utbygger

Hafjell Ski Marathon: Rennet for alle!

24. februar

Janteloppet: Påskeskirenn med verdensstjerner!

13. april

Øyersprinten: Uhøytidlig barneskirenn

25. februarSelger varsler 10-15 prosent prisøkning fra det tidspunkt gjeldende reguleringsplan eventuelt blir godkjent slik at næringsarealet kan bygges.

Meld interesse for prosjektet